Vår service går hela vägen

Ytong service Du får alltid den bästa lösningen
Vårt sortiment inom Ytong lättbetong, Ytong Multipor och Silka kalksandsten är världsledande. Våra produkter täcker alla behov i hela råhuset, och du får den optimala lösningen oavsett om det gäller nybyggnad eller renovering. Produkterna är perfekt anpassade till varandra, de ger bra inomhusklimat och de är producerade med hänsyn till miljö och hållbarhet.

Du får omfattande rådgivning
Du får tillgång till våra tekniska specialister och projektsäljare, som har djupgående kunskap inom bygg, och alla är certifierade energikonsulter enligt den tyska DEKRA-standarden. I våra servicecenter finns dessutom byggnadskonstruktörer som gärna hjälper dig med alla frågor kring byggprojekt. Så du kan vara säker på att alltid få professionell service och goda råd.

Du får heltäckande dokumentation
Våra tekniske specifikationer, som finns under fliken Produkter, kan du använda som beräkningsunderlag för ditt projekt. Informationen gör det enkelt att beräkna materialåtgången, och de tekniska parametrarna hjälper dig att snabbt komma fram till vilka produkter som är bäst för ditt bygge.

När du behöver oss finns vi på plats
Tack vare regionala lager och utvecklad logistik har vi korta ledtider och snabba leveranser. Specialanpassade produkter levererar vi direkt från våra fabriker i Tyskland och Holland. Och vi utbildar våra partners runt om i landet med ofta återkommande produktseminarier.

Du kan alltid lita på oss
Vi levererar alltid i tid, oavsett om det är till stora eller små byggen, små mängder eller flera lastbilar. Har vi kommit överens om en leveranstid, så kan du lita på att du har materialet på plats.

Du får alltid högsta kvalitet
Alla våra produkter uppfyller de högsta kvalitetskrav och standarder för byggmaterial, och det har de gjort i mer än 80 år. Tillsammans med omfattande produktinformation och noggranna montageanvisningar betyder det att du får en snabb och säker byggprocess, med ett resultat på högsta nivå.

Vår utveckling möter framtidens krav
I vårt internationella forskningscenter driver vi fortlöpande tester, förbättringar och vidareutveckling av våra produkter. Du är också välkommen till vår Ytong-Silka Akademi, där vi, våra kunder och våra partners utbyter kunskap och erfarenheter för att säkerställa att våra produkter möter framtidens krav. Våra innovativa lösningar hjälper dig att stärka dina byggprojekt.