Nyheter

Trähusbyggare väljer Ytong!

Pressfoto trähus

Fiskarhedenvillan, med säte i Borlänge, satsar på Ytong för att erbjuda maximal flexibilitet till sina kunder.

Med Ytong som alternativ för stommen kan kunderna få vackra villor med putsad fasad, och samtidigt ett stort mått av individuell anpassning. På köpet får de energieffektivitet, stabilitet, hög brandsäkerhet och behagligt inomhusklimat.
Under snart två decennier har Fiskarhedenvillan levererat indiviuellt anpassade och energismarta trävillor till kunder över hela landet. Verksamheten växer stadigt och de senaste åren har företaget levererat ca 500 villor per år.
Nu tar man nästa steg i utvecklingen och väljer lättbetong från Ytong för att kunna erbjuda stenhus med putsade fasader. Valet var lätt, eftersom Ytong är ett komplett system som är enkelt och snabbt att bygga med. Och samtidigt har det en lång rad positiva egenskaper som ger ett gott boende.
Fiskarhedenvillans samarbete med Xella Sverige AB har fått en flygande start. Företagets konstruktörer är väl insatta i Ytong-systemet och alla dess möjligheter, och alla representanter och entreprenörer har fått en grundlig utbildning i sortiment, tekniska specifikationer och montering. Det innebär att kunder över hela landet får en kvalificerad rådgivning när de väljer sitt drömboende i Ytong.
Läs gärna mer om Ytong och Fiskarhedenvillan på www.fiskarhedenvillan.se