Nyheter

Är du vår nya försäljningskoordinator?

Är du ett energiknippe som gillar att bygga relationer? Tycker du att det där med att få in en ny order är bland det bästa som finns? Vill du bygga en framtida karriär inom försäljning hos en av världens största tillverkare av byggsystem? Då är det dig vi letar efter.

Du blir länken mellan fältsäljarna och kalkyl. Ditt jobb blir att ringa på offerter samt att avgöra vilka kunder som ska besökas av utesäljarna och vilka som ska administreras från kontoret. Förutom koordineringen kommer du tillsammans med utesälj att följa upp offerter och jaga så många avslut som möjligt.

Vi ser gärna att du jobbat som telefonförsäljare och/eller butikssäljare med dokumenterat goda resultat. Du har stor kundvana, är bekväm med aggressiva men realistiska säljmål och trivs med att arbeta i högt tempo.

Du kommer att utgå ifrån Stockholmskontoret där du sitter tillsammans med ett härligt team på sex personer.

Vi erbjuder:

Marknadsmässig lön

Tre veckors introduktion, bestående av:

  • Produktutbildning
  • Praktik på kalkylavdelning
  • Fabriksbesök där du ser tillverkningen av vårt material
  • Byggplatsbesök
  • Säljbesök med senior säljare

Låter detta som något för dig? Då är du välkommen att skicka din ansökan och ditt CV till: guelay.guenal@xella.com

Xella Sverige AB är marknadsledande inom sitt segment på den svenska marknaden och ett dotterbolag till den tyska koncernen XELLA, världens största producent av lättbetong och kalksandsten. Xella har ett brett produktprogram med varumärkena YTONG, SILKA, MULTIPOR & HEBEL. Sverige ingår i den skandinaviska avdelningen med totalt 50 medarbetare varav 9 i Sverige. Omsättningen i Skandinavien uppgick 2017 till ca 45 miljoner euro. Totalt har XELLA fler än 6000 anställda och verksamhet i fler än 30 länder.