Nyheter

Är du vår nya projektsäljare i Region Öst?

Är du vår nya projektsäljare i Region Öst?     

Just nu söker vi på Xella Sverige AB en ny projektsäljare i Region Öst.

Som projektsäljare hos oss får du möjlighet att skapa spännande konceptlösningar och självständigt ta hand om dina kunder, medan du löpande arbetar för att hitta nya. Vi tänker att du redan idag sitter i en roll där du arbetar mot B2B-marknaden och nu är redo att fortsätta bygga vidare på din karriär i ett internationellt företag.

Vi är en relativt liten grupp i Sverige, med en stor organisation i ryggen, vilket gör att vi tillsammans sätter gränserna för vad vi kan åstadkomma.

Vi ser gärna att du är en person med ett intresse för smarta och hållbara byggmaterial, har ett stort driv och är bra på att skapa relationer och förtroende då du har en ödmjuk och positiv personlighet. Tillsammans med dig hoppas vi nämligen på att kunna öka pulsen ännu mer och skapa fler affärer.

Tjänsten vi erbjuder är tillsvidare, med start så snart som möjligt, under marknadsmässiga villkor.

Du kommer att ha din bas på vårt huvudkontor i Solna.

Vem är du?

  • Du har tidigare erfarenhet av uppsökande projektförsäljning, gärna mot byggentreprenörer, mur- och putsentreprenörer, byggmaterialhandeln, arkitekter osv.
  • Du har viljan och förmågan att skapa och behålla långsiktiga relationer
  • Du är driven och van vid att jobba mot uppsatta mål och uppföljning
  • Du är strukturerad och resultatinriktad
  • Du är en utåtriktad lagspelare

Sista ansökningsdag är den 15 november, men vi ser gärna att du söker så snart som möjligt då vi löpande håller intervjuer. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Vid eventuella frågor gällande tjänsten och Xella Sverige AB, vänligen kontakta Peter Fahlén, Försäljningschef, telefon: 0723-147714. CV och personligt brev skickas till email: peter.fahlen@xella.com,

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om Xella Sverige AB:

Xella Sverige är marknadsledande inom sitt segment på den svenska marknaden och ett dotterbolag till den tyska koncernen XELLA, världens största producent av lättbetong och kalksandsten. Xella har ett brett produktprogram med varumärkena YTONG, SILKA, MULTIPOR & HEBEL. Sverige ingår i den skandinaviska avdelningen med totalt 50 medarbetare varav 9 i Sverige. Omsättningen i Skandinavien uppgick 2017 till ca 45 miljoner euro. Totalt har XELLA fler än 6000 anställda och verksamhet i fler än 30 länder. Hos Xella Sverige arbetar vi med ett stort fokus på miljö, hållbarhet och energi, för att säkra att vi är en del av den framtida samhällsutvecklingen och framtidens bostadsbyggnation.